Hvem er vi

Vasco Electronics – avanceret teknologi for alle

Virksomhedens internationale karakter fremhæves af det faktum at vi taler mange sprog med hinanden i vores daglige arbejdsliv.

Vi specialiserer os i sprog og har mange års erfaring i dette område. Vi ansætter folk fra alle verdenshjørner: Europa, USA, Kina og Sydøstasien.

Vi er gode til at arbejde i et multikulturelt miljø og er ivrige efter at lære.

Fra begyndelsen har vores virksomhed haft fokus på produktion og forbedring af stemmeoversættere og elektroniske ordbøger. Vores kvalificerede team af eksperter har udviklet en innovativ elektronisk oversætter Vasco Translator, der tillader kommunikation på mere end 50 sprog. Dette var dog kun starten på vores succes.

Vores team af specialister har udviklet de mest moderne, brugervenlige og multifunktionelle enheder, der er perfekte som både simple taleoversættere og omfattende mobilværktøjer til rejsende.

Vasco er ikke kun elektroniske oversættere. Vi har også et team af udviklere der specialiserer sig inden for vidt forskellige områder. Dette var grundlaget til etablering af Vasco Technologies, der leverer tjenester inden for IT-branchen.

about us

Vores begyndelse

Vasco Electronics blev grundlagt af Maciej Góralski, ejer og direktør af virksomheden. Maciej, fra hans hverdag som trænet ambulanceredder, kendte vigtigheden ved at kunne forstå en person, kan være forskellen mellem liv og død. Hans ønske om at forstå og hjælpe patienter, fik ham til kigge på forskellige muligheder, som effektivt kan muliggøre kommunikation mellem forskelligsprogede personer, og det var sådan han blev interesseret i elektroniske oversættere. Betaget af et væld af muligheder, men utilfreds med udbuddet af oversættere, samlede han de helt rigtige folk til at udvikle en bedre oversættelsesenhed og startede Vasco Electronics fra bunden. I dag er Vasco-oversættere bredt anerkendt som de bedste oversættelsesenheder på markedet, anvendt at individer, virksomheder og professionelle hele verden rundt – og ligeledes ambulancereddere.

Vores mission

VI HJÆLPER FOLK MED AT FORSTÅ HINANDEN

Takket være vores elektroniske oversættere kan du kommunikere på over 50 sprog, der er talt af næsten 90% af mennesker over hele verden. Lige meget om du er på forretningsrejse eller ferie. Vores opgave er at hjælpe dig med at bryde alle sprogbarrierer.

Vores produkter er intuitive og nemme at bruge. Alt du skal gøre er at tage dem ud af kassen, de er klar til brug og du kan straks kommunikere med andre!

Vi tager hånd om vores kunder

Vi tager vores kunders meninger meget alvorligt, lytter til dem, lærer at forstå deres behov. Sådan har vi skabt Vasco Translator, og vi forbedrer den hver dag.

Vi tilbyder vores kunder fra hele verden support på over 10 forskellige sprog. Bare fortæl os, hvad du har brug for, og vi vil tilpasse vores produkter så vidt muligt til dine behov.

Har du spørgsmål om vores produkter eller brug for hjælp? Vi er klar til at rådgive dig. Bare ring til os eller send os en e-mail.

Vasco Electronics i verden

Vi arbejder og har logistikcentre flere steder i verden. Vi har også vores salgsrepræsentanter i USA, Polen, Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrig, Italien, Spanien, Den Tjekkiske Republik, Slovakiet, Ungarn og Kina. Vi samarbejder med partnere i Holland, Indien, Indonesien og Malaysia.

Vores produkter er tilgængelige i de største europæiske lande, USA, Canada og sydøstasiatiske lande. Du kan købe dem både i vores dedikerede onlinebutikker og på populære salgsplatforme.

Vasco in the world map

Vi udvikler os hurtigt. Hvis du vil samarbejde med os, og ikke kan finde vores repræsentant i dit land - kontakt os!

Vores produkter

Vi tilbyder i øjeblikket tre produktlinjer:

Vasco M3

Vasco Translator M3

en præcis, praktisk og

innovativ stemmeoversætter

Vasco Translator

Vasco Translator

praktisk, 4-, 5- og 7-tommers oversættelsesenhed

shop and office translator

Vasco Shop & Office Translator

Elektronisk oversætter til butikker,

kontorer og offentlige myndigheder samt institutioner

Vi arbejder også på andre projekter:

Vasco City Guide

en mobil byguide for hoteller

HorseManago

omfattende netværksplatform

for ridningentusiaster og studsejere

Vores produkter bruges af tusinder af mennesker over hele verden. Vi leverer også elektroniske oversættere til skoler, hospitaler, politistationer, told- og fængselstjeneste, butikker, dvs. der hvor de hjælper med at kommunikere med udlændinge, underviser i sprog og simpelthen letter gensidig forståelse.

hospitaler

Hospitaler

politistationer

Politistationer

skoler

Skoler

Vasco Electronics
  • Hvis du har brug for et produkt, som vi ikke har udviklet endnu - kontakt os! Vi skal nok opfylde alle dine forventninger.
  • Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål.
  • Du kan altid teste et af vores produkter uden forpligtelser. Køb det og start testen! Hvis du ikke kan lide enheden, returner den, så får du dine pengene tilbage.
  • Hvis du vil være en del af vores team, send venligst din ansøgning via vores karriereside.