Medier om os

Forbes

Magasinet beskrev Mini 2 som et "gennemtænkt fremstillet produkt, der leveres med et indbygget internationalt SIM-kort, så det fungerer trådløst (uden behov for WiFi) i 150 lande. Det har en farveskærm, der er ret let at navigere"

Tech Princess

Vasco Translator Mini 2 vandt GSMA Global Mobile Award 2020 (GLOMO-pris) i kategorien "Bedst forbundet forbrugerenhed".

Entertainment Focus

Mini 2 gøres endnu bedre af det faktum, at den leveres med sit eget SIM-kort forudinstalleret, så det er ikke nødvendigt at forbinde den til en mobiltelefon eller WiFi for at kunne bruge den.

Good Morning San Diego

Dette er en fantastisk enhed for alle! Good Morning San Diego præsenterede Vasco Mini 2 som den bedste forbrugerenhed, der blev opdaget på CES-messen i Las Vegas!

Business People

Små og store løsninger, der letter vores forhold til teknologi. Innovation er virkelig inden for rækkevidde.

GQ Italia

Jul 2019, de bedste tekniske gadgets til dig, der rejser meget. Vasco Mini 2 blev valgt som en af de bedste tekniske gadgets til jul!

Vanity Fair Italia

"De bedste julegaveideer til at overraske alle med teknologiske gadgets"- den italienske udgave af Vanity Fair har valgt Vascos oversættere som det bedste valg til en julegave.

My Company Polska

"Deres enheder bruges af Scotland Yard såvel som polske hospitaler og fængselsvæsenet. De tilbyder over 50 sprog, der muliggør kommunikation med 90 procent af verden. Elektroniske oversættere fra Krakow-firmaet Vasco erobrer verden!"

Polska The Times

"For at sikre konstant adgang til internettet for deres enheder, hvilket er nødvendigt for oversættelser, samarbejder det polske firma med 700 telekommunikationsoperatører over hele verden. Takket være dette fungerer enhederne i 150 lande".

Rzeczpospolita

"De små elektroniske stemmeoversættere, samt ordbøgerne for mobile enheder, er gjort for at gøre livet lettere for alle, der rejser i udlandet, især turister og entreprenører, der rejser rundt i verden."

Gazeta Wyborcza

"Producenten af ​​populære elektroniske oversættere vil forsyne en af de polske MEP-ene med en enhed... Vasco Translator genkender og behandler tale på over 50 sprog, inklusive 22 af de 24 officielle EU-sprog"