-20%
Free Internet Vasco Mini 2

Vasco Mini 2

Tal over 50 sprog uden grænser!

  • ubegrænset og gratis internet til oversættelser i 150 lande, for altid!
  • Stemmeoversættelse på 50+ sprog
  • praktisk form, nem at betjene
  • perfekt udtale
Levering 0 DKK

Levering 0 DKK

Sikker betaling

Sikker betaling

14-dages retur

14-dages retur

Pris: 2235 kr.

Du sparer: 447 kr.

Ny pris

1788 kr.

Gratis internet

Alle taleoversættere kræver en internetforbindelse for at fungere. Vasco Mini 2 har et indbygget internationalt SIM-kort, der giver mulighed for gratis og ubegrænset brug af Internettet til oversættelser i over 150 lande. Ingen månedlige gebyrer, ingen fornyelsesgebyrer, ingen grænser, helt gratis, som ingen andre på markedet.

Gratis internet

Den bedste elektronisk oversætter i hele verden

glomo-award

Glem forældede ordbøger og parlører. Med Vasco Mini 2 får du nye venner rundt om i verden og du behøver ikke at kunne noget fremmedsprog til det. Mini 2 oversætter er hurtig og fejlfri. Vælg bare det sprog, du vil tale, og nyd samtalen! Alt takket være en enhed, der passer i enhver lomme!

Alle disse funktioner hjalp os med at vinde GSMA Global Mobile Award 2020 (GLOMO Prisen) for bedst forbundne forbrugerenhed. Dommerne beskrev Vasco Mini 2 som "et smart, specifikt produkt, der forstår sit nichemarked - dette firma har holdt det enkelt og fokuseret på at få det til at fungere godt, hvilket udgør gode arbejdsprincipper."

Mini 2 play

Læg ordbogen til side og start en rigtig samtale

Forestil dig, at du er i udlandet og skal bede om vejledningen. Eller måske har du en forretningspartner i Kina og I kan ikke kommunikere godt? Vi kender det allesammen. Den akavede stilhed og flere mislykkede forsøg på at kommunikere via tegnsprog. Med Vasco elektronisk oversætter undgår du sådanne situationer og når målet. Du vil være i stand til at tale med alle om alting - som om du kan flere end 50 sprog!

vasco mini2

Hvordan virker det?

Du skal bare tænde for enheden, vælge et sprog, og starte til at tale. Vasco Mini 2 vil genkende det, du siger, oversætte det til det valgte sprog og sige oversættelsen højt, med stemmen af modersmålstalende.

Mini 2 play

Ekstrem nem at betjene - fungerer med det samme!

Er du bange for ny teknologi? Læg din frygt til side og prøv Vasco Mini 2 – enheden af den nyeste generation. Dens intuitiv menu og store, fysiske menu-knapper gør enheden ekstremt nem at bruge. Bare pak den ud og start en samtale med det samme! Uden konfiguration, uden køb et SIM-kort!

icon1
Præcisionsmikrofonen med støjreduktion
icon2
Gratis 4G internet til oversættelser i 160 lande
icon3
Præcis udtale som modersmålstalende
icon4
Langtidsholdbare batteri (standby-tid: 160 timer)
icon5
Intuitiv navigation
icon6
2” berøringsskærm
icon7
Stærkt kabinet
icon8
5 oversættelsesmotorer
icon9
Højttaler med 84 dB følsomhed – arbejder under alle forhold
icon10
Praktiske konvekse knapper

Rangliste vinder

Stol på eksperterne. Der findes ikke en bedre stemmeoversætter end Vasco Mini 2. Du kan ikke få mere præcise oversættelser i så hurtigt tempo. Ingen andre vil give dig mulighed for at bruge enheden gratis og uden begrænsninger. Mini 2 er igen nummer et på ranglisten over de bedste elektroniske oversættere!

Hvorfor er Vasco Mini 2 den bedste stemmeoversætter i verden?

Mini 2 er den eneste oversætter i verden som har et indbygget SIM-kort med ubegrænset gratis internet til oversættelser i over 150 lande. Derudover opretter enheden forbindelse til vores egen europæiske server, så er oversættelsen altid øjeblikkelig.

Vasco Mini 2 oversætter mere præcis end andre enheder af den slags, fordi den bruger 5 forskellige oversættelsesmotorer og vælger den bedste til det valgte sprogpar.

Gratis livstidsopdateringer

Vasco Mini 2-software forbedres konstant. Du får helt gratis og levetid systemopdateringer fra os, som kan hentes og installeres ved at trykke kun på en knap!

Gratis livstidsopdateringer ... Update

Vasco Mini 2 understøtter over 50 sprog

Genkender tale, oversætter og siger oversættelser højt, også i et støjfyldt miljø. Se listen over sprog og funktionaliteter, der understøttes af Vasco Mini 2.

[langs_list]

Specifikation

Mini 2 Dimensions
Skærm 2”, TFT 240*320
Processor MT6735
RAM 1 GB
ROM 8 GB
Batteri Lithium-ionium 1200mAh
Indgang til headset 3.5 mm
USB-indgang Micro USB
Størrelse 42 x 113 x 12 mm
Vægt 70 g
Garanti 24 måneder
Brugermanual [manual]

Paris, Tokyo, New York - lige meget hvorhen!

Du kan bruge Vasco Mini 2 oversætter alle steder og altid – uden begrænsninger. Alt takket være det indbyggede internationale SIM-kort – ingen kontrakt, ingen omkostninger, ingen grænser! Kortet giver enheden mulighed for at oprette forbindelse til til vores egen server, der er placeret i Europa og understøtter 5 oversættelsesmotorer! Derfor er oversættelserne så præcise og Vasco fungerer så hurtigt og effektivt hvor som helst!

Lige meget om du er i USA eller Japan. Vasco Mini 2 giver dig mulighed for at tale frit i butikken, på gaden og ved bordet.

[map_mini]

Sættet inkluderer

  • Vasco Mini 2
  • et internationalt SIM-kort med gratis internet til oversættelser, for altid
  • Beskyttelsesetui
  • USB-kabel
  • oplader
  • brugermanualen på engelsk

Produktanmeldelse

Gennemsnitlig vurdering star star star star star 5

star star star star star 5/5
Kim , 2020-06-15

Enheden fungerer godt, og kundeservicen er meget hjælpsom og venlig

star star star star star 5/5
Morten , 2020-06-11

Meget godt! Jeg arbejder på en fabrik og det letter kommunikationen med lastbilchauffører fra andre lande

star star star star star 5/5
jan , 2020-02-24

ok!

Fortæl andre, hvad du synes om dette produkt

star_border star_border star_border star_border star_border