Vasco Mini 2

Øjeblikkelig stemmeoversætter med gratis internet i 150 lande

 • stemmeoversætter med over 50+ sprog
 • gratis Internet til oversættelse i 150 lande
 • 96% oversættelsesnøjagtighed
 • perfekt udtale
 • SIM-kort inkluderet
 • lommeoversætter

Arkiveret produkt

Dette tilbud er arkiveret.

Se venligst vores andre produkter:

Mød den seneste, avancerede oversættelsesmaskine! Vasco Mini 2 oversætter er her til at hjælpe dig med at kommunikere rundt verden på over 50 sprog - og du behøves ikke kunne tale nogen som helst af dem. Brug Vasco Mini 2 til at få nye venskaber hvorsomhelst, når som helst.

Gratis internet

En øjeblikkelig stemmeoversætter kræver internetforbindelse for at fungere. Vasco Mini 2 har indbygget, internationalt SIM-kort der giver gratis og ubegrænset internet til oversættelse i over 150 lande. Der er ingen månedlige omkostninger, ingen fornyelsesgebyrer, ingen begrænsninger, det er komplet gratis - hele livet, ikke som noget andet på markedet.

Gratis internet

Hvordan virker det?

Vasco Mini 2 er meget nem at bruge - den virker lige fra du pakker den ud. Bare vælg dit sprog og det sprog du vil tale, tryk på knappen og sig hvad du vil sige. Vasco Mini 2 oversættelsesapparat genkender med det samme, oversætter og siger hvad du har sagt, præcis som en der taler flydende.

Mini 2 play

Banebrydende teknologi

Glem alt om tunge, paper-parlør og ordbøger - revolutionen er kommet. Vasco Mini 2 hører hvad du siger, oversætter det til det valgte sprog og udtaler oversættelsen - hvilket giver dig tid til at koncentrere dig om den information du gerne vil videregive.

Vasco Mini 2 hyldes som verdens bedste oversætter grundet dens 96% nøjagtighed, øjeblikkelig oversættelse, nem brugerflade og den handy størrelse - den passer i enhver lomme! Den nemme brugerflade betyder at du kan bruge Vasco Mini 2 så snart du pakker den ud af indpakningen. Du tænder den bare og kommunikerer på mere end 50+ sprog!

Alle disse egenskaber har hjulpet os til at vinde GSMA's 2020 Global Mobile Award (GLOMO) for den bedst forbundne forbrugerelektronik. Juryen beskrev Vasco Mini 2 som "et smart og specifikt produkt som forstår sit niche-marked - dette firma har fokuseret på det simple og at få den til at virke ligetil, hvilket er gode arbejdsprincipper.” Vasco Mini 2 er også vinder af Elektronisk Oversætter-juryens pris for bedste taleoversætter i 2019.

glomo-award

Få venner verden rundt

Forestil dig at du er i udlandet, og du har brug for at spørge om vej... eller måske at tale i erhvervsøjemed. Vi har alle stået i situationen... Den akavede stilhed når du ikke forstår hvad nogen siger og de kejtede armbevægelser du laver for at gøre dig forstået. Panik ej. Anvend bare Vasco Mini 2 øjeblikkelig oversætter. Den bryder sprogbarrierer, hvad end det handler om at tale med en fransk kok eller en kinesisk forretningsmand. Med Vasco Mini 2 flyder samtalen, og livet, så nemt.

vasco mini2

Den er utrolig nemt at bruge - fungerer direkte ud af pakken

Er du bange for teknologi? Vores Vasco Mini 2 lommeoversætter er så simpel og intuitiv som overhovedet muligt. Der er to fysiske knapper der gør den nem at bruge, og der er ikke brug for nogen for form for opsætning. Tag den ud af indpakningen og start med at tale over 50 sprog.

Din personlige underviser i fremmedsprog

“Hvis du taler til en mand i et sprog han forstår, så går til hans hoved. Hvis du taler hans sprog, så går det ind i hans hjerte.” - Nelson Mandela

Brug Vasco Mini 2 til at øve dine sproglige færdigheder og vind den lokale befolknings hjerter. Oversæt og gentag ord, udtryk og hele sætninger, så du kommer til at lyde helt naturlig. Lyt til Vascos perfekte tale og få selv en fejlfri udtale. Vasco Translator Mini 2 hjælper dig med at lære ethvert af de understøttede sprog.

icon1
Præcis mikrofon, støjreduktion
icon2
Gratis og ubegrænset internetadgang i 150 lande
icon3
Udtale som en indfødt sprogbruger
icon4
Kraftigt batteri, op til 160 timer
icon5
Intuitiv og simpel brugerflade
icon6
2" touchskærm
icon7
Solid ramme
icon8
10 oversættelsesmotorer
icon9
Højttaler 84 dB hørbar i ethvert miljø
icon10
Komfortable knapper

Tjek for dig selv, hvorfor vi er de højest rangerede

Du snubler måske over andre oversættere på markedet, men fald ikke for det. Alle og enhver kræver internetforbindelse, KUN Vasco Mini 2 kan oversætte for dig uden EKSTRA OMKOSTNINGER i over 150 LANDE uden WiFi-forbindelse.

 • Vasco oversættere vs andre oversættelsesenheder
 • Internet GRATIS HELE LIVET
 • 10 forskellige oversættelsesmotorer
 • Data gemmes på vores server i Tyskland, kryptered og beskyttet
 • Designet og udviklet inden for EU
 • Sendes fra EU
 • Menu oversat til dansk, engelsk og yderligere 20+ sprog
 • Lokal support i dit sprog, altid klar til at hjælpe

Gratis opdateringer

Vasco Mini 2 udvikles og forbedres hele tiden. Vores hold arbejder på at give dig de fleste muligheder med et simpelt klik for dig. De seneste opdateringer downloader simpelt og direkte til din enhed.

Gratis opdateringer ... Update

Vasco Mini 2 understøtter over 50 sprog

Se hvilke sprog du kan tale med Vasco Mini 2:

[langs_list]

Specifikationer

Mini 2 Dimensions
Skærm TFT 240x320 pixels, 2.0 tommer touchskærm
Processor MT6735
RAM 1 GB
ROM 8 GB
Batteri Lithium-ionium 1200 mAh
Hovedtelefoninput Minijack (3.5 mm)
USB Micro USB
Dimensioner 42 x 113 x 12 mm
Vægt 70 g
Garanti 24 måneder
Brugermanual [manual]

New York, Tokyo, Barcelona - Vasco Mini 2 virker alle steder

Omkostninger? Glem alt om det. Vasco Mini 2 er fuldstændig fri for gebyrer. Brug din oversætter uden at frygte for abonnementer, høje omkostninger eller roaming-priser. Virker, uden begrænsning, i over 150 lande. Tjek kortet for at lære mere.

[map_aeris]

Inkluderet

 • Vasco Mini 2
 • internationalt SIM-kort
 • beskyttelsesetui - en gratis gave!
 • oplader
 • USB-kabel
 • brugermanual på dansk, engelsk, spansk og 20 andre sprog