-20%
Vasco Translator Premium 5"

Vasco Translator Premium 5"

Elektronisk stemmeoversætter med talegenkendelse

 • stemmeoversættelse på over 50 sprog
 • 96% oversættelsepræcision
 • nem at betjene
 • perfekt udtale
 • visuel oversættelse af tekst
Levering 0 DKK

Levering 0 DKK

Sikker betaling

Sikker betaling

14-dages retur

14-dages retur

Pris: 2276 kr

Du sparer: 455 kr

Ny pris

1820 kr

Vasco Translator Premium 5" tilhører den nyeste generation af elektroniske stemme oversættere. Den genkender og oversætter lange og komplekse tekster til over 50 sprog. Takket være den perfekte udtale af oversatte sætninger og driftshastighed tillader enheden fri, uhindret kommunikation, selv om du ikke taler noget fremmedsprog.

Hvordan virker det?

Vasco Translator Premium 5" har det nyeste talegenkendelsessystem. Enheden er i stand at genkende fejlfrit den kontekst dine udsagn placeres i. Enheden er lige så god til oversættelse af formsprog og fagligt ordforråd fra mange brancher. Bare sig eller indtast noget, så får du det oversat med det samme.

Vasco Translator Premium 5" bruger seks forskellige oversættelsesmotorer og vælger den bedste til det valgte sprogpar. Takket være det, tager oversættelsen et par sekunder og oversættelsepræcision er 96%.

Vasco Translator Premium 5 play

Oversætteren til enhver person

Vasco oversætteren vurderes højt af vores kunder i hele verden. Enhedens funktionalitet, øjeblikkelige handling og intuitiv operation værdsættes af uniformeret, rednings- og militærtjeneste, offentlige kontorer medarbejdere fra mange europæiske lande. Bare sig eller skriv et ord eller en sætning for at få den præcise oversættelse.

Brugervenlighed

Vasco Translator Premium 5" er en brugervenlig enhed, der kræver ingen opsætning. Du kan bruge den straks efter opstarten.

Icon-1
4G-dækning i over 160 lande uden kontrakt eller abonnement
Icon-2
Højttaler med 84 dB følsomhed – arbejder under alle forholda
Icon-3
Præcis udtale som modersmålstalende
Icon-4
Langtidsholdbare batteri (standby-tid: 160 timer)
Icon-5
6 oversættelsesmotorer
Icon-6
5” berøringsskærm
Icon-7
Stærkt kabinet

Samtale

Indbygget funktion “Samtale” muliggør effektiv kommunikation mellem to mennesker der taler forskellige sprog. Du kan altid gå tilbage til dine tidligere udsagn og gemme hele samtalen i enhedens hukommelse.

Photo Translator

Ved hjælp af Photo Translator applikationen kan du hurtigt oversætte et menukort, informationskort, advarselsskilt eller en indlægsseddel til 40 sprog. Du behøver ikke at omskrive noget, bare tag et billede!

Photo translator

MultiTalk: Konferenceoversætter

MultiTalk er et nyt Vasco Electronics produkt. Denne funktion muliggør hurtig og smidig samtale med flere mennesker, der taler forskellige sprog. Oversættelser udføres i realtid og i meget høj kvalitet. MultiTalk kan forbinde 100 mennesker enten på et sted, eller fra hvor som helst i verden. Det er den perfekte løsning, der kan bruges på et forretningsmøde, en fabrik eller konference. Enhedens funktionalitet værdsættes også af guider og turledere.

Multitalk

Multitalk for business

Multitalk for guides

Multitalk for workers

Opdateringer

Vasco Translator bruger de nyeste tilgængelige oversættelsesmotorer, som garanterer oversættelser af den højeste kvalitet. Enhedens software forbedres regelmæssigt og den aktuelle version af softwaren kan nemt og gratis installeres ved at vælge den relevante funktion i enhedsmenuen. Opdateringer kan installeres via Wi-Fi.

Opdateringer... updates

Sprog

Enheden genkender og behandler tale på mere end 50 sprog. Den nedenstående tabel viser tilgængelige funktioner for hvert sprog.

[langs_list]

Specifikation

Translator 5 dimensions
Skærm: 5”, IPS, HD LCD 1280*720
Processor MT6735P QUAD CORE 1.0GHz
RAM 1 GB
ROM 8 GB
Batteri Lithium-ionium 2200mAh
USB-indgang Micro USB
Indgang til headset 3,5 mm
Størrelse: 144.3 x 71.7 x 8.0 mm
Vægt 143 g
Brugermanual [manual]

Forbindelse

Præcision og pålidelighed af Vasco Translator skyldes permanent internetforbindelse. Årsagen til at Vasco Translator Premium 5” oversætter med en nøjagtighed på 96%, er fordi den fungerer med seks forskellige online oversættelsesmotorer. Disse oversættelsesmotorer er forbundet til vores server i Tyskland for at levere øjeblikkelig og datasikker oversættelse, så i modsætning til andre elektroniske oversættere, der kun bruger en oversættelsesmotor, tilbyder Vasco både hurtige og sikre oversættelser. Takket være det indbyggede internationale SIM-kort vil du ikke følge at enheden fungerer i online tilstand. Bekvemmeligheden og præcisionen af denne løsning gør en rejse til udlandet endnu nemmere og samtaler med udlændinge let og behageligt.

Du kan til enhver tid fylde din konto op på vasco-sim.com.

Enheden er nem at bruge og kræver ingen konfiguration eller teknisk viden. Du kan bruge den straks efter opstarten. Kortet herunder viser lande hvor Vasco Translator Premium 5” kan anvendes. Klik på et land for at lære mere.

[map_translator]

Ekstra funktioner

 • enhedskonverter
 • valutakonverter
 • fotokamera
 • lommeregner

Sættet inkluderer

 • Vasco Translator Premium 5”
 • oplader
 • USB-kabel
 • brugermanualen på engelsk

Produktanmeldelse

Gennemsnitlig vurdering star star star star star 5

star star star star star 5/5
Hendrik , 2020-06-15

god oversætter!

Fortæl andre, hvad du synes om dette produkt

star_border star_border star_border star_border star_border