-20%
Vasco Translator Premium 7"

Vasco Translator Premium 7"

Elektronisk stemme- og tekstoversætter

 • oversætter stemme og tekst på over 50 sprog
 • 96% oversættelsepræcision
 • perfekt udtale
 • nem at betjene
 • visuel oversættelse af tekst
Levering 0 DKK

Levering 0 DKK

Sikker betaling

Sikker betaling

14-dages retur

14-dages retur

Pris: 2276 kr

Du sparer: 455 kr

Ny pris

1820 kr

Din personlige oversætter

Vasco Translator Premium 7" giver dig mulighed for at kommunikere på over 50 sprog, der tales af over 90% af mennesker i verden. Enheden er nem at betjene og fungerer hurtigt og intuitivt. Den kan oversætte komplekse sætninger og særlige udtryk. Vasco oversættere bruges ofte af uniformeret, rednings-, militærtjeneste, offentlige kontorer, hospitaler, universiteter osv. Vasco Translator Premium muliggør flydende kommunikation med udlændinge og er fremragende hjælp til studerende og rejsende.

Hvordan virker det?

Skriv eller bare sig et ord eller en sætning, og Vasco Translator 7" vil oversætte og sige oversættelsen højt på det valgte sprog. Ved hjælp af det indbyggede Photo Translator program kan du også oversætte tekst fra et billede, menukort, vejskilt, en e-mail eller avisartikel. Du skal bare tage et billede.

Uanset om du vil oversætte en samtale eller et menukort, får du oversættelsen på få sekunder.

Vasco Translator Premium 7 play

De bedste oversættelser i verden!

Vasco Translator Premium 7’’ bruger seks forskellige oversættelsesmotorer, og vælger den relevante til det valgte sprogpar. Derfor er enhedens oversættelsepræcision på 96%, som er det højest mulige teknologiske niveau. Med tiden vil oversætteren vise endnu bedre resultater takket være de konstante systemforbedringer. Du vil altid have adgang til dem med gratis opdateringer vi tilbyder.

Brugervenlighed

Vasco Translator Premium 7" kræver ingen konfiguration. Enheden er klar til brug så snart den tændes.

Icon-1
3G-dækning i over 160 lande uden kontrakt eller abonnement
Icon-2
Højttaler med 84 dB følsomhed – arbejder under alle forhold
Icon-3
Præcis udtale som modersmålstalende
Icon-4
Langtidsholdbare batteri (standby-tid: 160 timer)
Icon-5
6 oversættelsesmotorer
Icon-6
7” berøringsskærm
Icon-7
Stærkt kabinet
Icon-8
Støjreducerende mikrofon

Samtale

Applikation “Samtale” muliggør hurtig og effektiv kommunikation mellem to mennesker der taler forskellige sprog. Samtaleføring er meget nem og intuitiv. Du skal bare trykke på flaget, der svarer det relevante sprog for at starte samtalen. Den udtalte sætning vises på skærmen sammen med oversættelsen til målsproget. For at svare trykker samtalepartneren sit lands flag. På denne måde kan du fortsætte samtalen eller vende tilbage til de tidligere sagte udsagn.

Photo Translator

Ved hjælp af Photo Translator applikationen kan du hurtigt oversætte et menukort, informationskort, advarselsskilt eller en indlægsseddel til 40 sprog. Du behøver ikke at omskrive noget, bare tag et billede!

Photo translator

Opdateringer

Vasco Translator bruger de nyeste tilgængelige oversættelsesmotorer, som garanterer oversættelser af den højeste kvalitet. Enhedens software forbedres regelmæssigt og den aktuelle version af softwaren kan nemt og gratis installeres ved at vælge den relevante funktion i enhedsmenuen. Opdateringer kan installeres via Wi-Fi.

Opdateringer... updates

Sprog

Enheden genkender og behandler tale på over 50 sprog. Den nedenstående tabel viser tilgængelige funktioner for hvert sprog.

[langs_list]

Specifikation

Translator 7 dimensions
Skærm 7", IPS, 1024 x 600
Processor MT8312 Dual core 2 x 1.3 GHz
RAM 1 GB, DDR 3
ROM 8 GB
Batteri lithium-ionium BP-6T (3.7V, 7.4Wh, 2800mAh)
USB-indgang Micro USB
Indgang til headset 3,5 mm
Størrelse 188 x 108 x 7 mm
Vægt 279 g
Brugermanual [manual]

Forbindelse

Præcision og pålidelighed af Vasco Translator skyldes permanent internetforbindelse. Årsagen til at Vasco Translator Premium 7” oversætter med en nøjagtighed på 96%, er fordi den fungerer med seks forskellige online oversættelsesmotorer. Disse oversættelsesmotorer er forbundet til vores server i Tyskland for at levere øjeblikkelig og datasikker oversættelse, så i modsætning til andre elektroniske oversættere, der kun bruger en oversættelsesmotor, tilbyder Vasco både hurtige og sikre oversættelser. Takket være det indbyggede internationale SIM-kort vil du ikke følge at enheden fungerer i online tilstand. Bekvemmeligheden og præcisionen af denne løsning gør en rejse til udlandet endnu nemmere og samtaler med udlændinge let og behageligt.

Du kan til enhver tid fylde din konto op på vasco-sim.com.

Enheden er klargjort på en måde som sikrer minimering af udfordringer der kan opstå ved brug af mobilkommunikation og elektronik. Vasco oversætter er nem at bruge og kræver ingen konfiguration. Den opstartes ved at trykke på én knap.

Kortet herunder viser lande hvor Vasco Translator Premium 7” kan anvendes.

[map_translator]

Ekstra funktioner

 • valutakonverter
 • lommeregner
 • enhedskonverter (mål, vægt, hastighed, tryk, temperatur og volumen)

Sættet inkluderer

 • Vasco Translator Premium 7”
 • case
 • oplader
 • USB-kabel
 • brugermanualen på engelsk

Produktanmeldelse

Gennemsnitlig vurdering star star star star star 5

star star star star star 5/5
Christina , 2020-06-15

Meget hjælpsom enhed, høj lydkvalitet.

Fortæl andre, hvad du synes om dette produkt

star_border star_border star_border star_border star_border