-20%
Vasco Translator Solid 4"

Vasco Translator Solid 4"

Vandtæt elektronisk stemmeoversætter

 • stemmeoversættelse på over 50 sprog
 • 96% oversættelsepræcision
 • vandtæt, støvtæt, stødsikker
 • perfekt under ekstreme forhold
Levering 0 DKK

Levering 0 DKK

Sikker betaling

Sikker betaling

14-dages retur

14-dages retur

Pris: 2794 kr

Du sparer: 559 kr

Ny pris

2235 kr

Vandtæt, støvtæt, stødsikker oversætter er et fremragende valg ikke kun for bjergbestigning eller sejler-entusiaster men også for dem, der værdsætter produktets holdbarhed og høj kvalitet.

Hvordan virker det?

Skriv eller bare sig et ord eller en sætning, og Vasco Translator Solid 4” vil oversætte og sige oversættelsen højt på det valgte sprog. Ved hjælp af det indbyggede Photo Translator program kan du også oversætte tekst fra et billede, menukort, vejskilt, en e-mail eller avisartikel. Du skal bare tage et billede.

Uanset om du vil oversætte en samtale eller et menukort, får du oversættelsen på få sekunder.

solid play

Brugervenlighed

Vasco Translator Solid er klar til brug så snart den tændes. Funktionsnavigation af enheden er perfekt udviklet og testet flere gange for at sikre dens super nem brug. Alle vil nemt finde ud af hvordan den bruges, endog mennesker, der ikke er vant til at anvende nye teknologi i deres hverdag. Ved tryk på flaget i det øverste felt, vælger du et sprog og indtaster en tekst, der skal oversættes. Translator oversætter og siger oversættelsen højt næsten øjeblikkeligt.

Denne model anbefales især til personer, der har brug for en oversætter, når de er under ekstreme forhold. På grund af sine egenskaber, boliger og den tilsigtede brug på byggepladser eller vildmarkekspeditioner, er det mindre velegnet til brug i hverdagssituationer, som at tale på en restaurant, butik eller hotel. Hvis du har brug for at kommunikere i sådanne situationer, anbefaler vi vores andre oversættere: Vasco Translator M3 og Vasco Mini 2.

Icon-1
3G-dækning i over 160 lande uden kontrakt eller abonnement
Icon-2
Højttaler 84 dB hørbar i ethvert miljø
Icon-3
Udtale som en infødt sprogbruger
Icon-4
Kraftigt batteri, op til 160 timer
Icon-5
6 oversættelsesmotorer
Icon-6
4” touchskærm
Icon-7
Solid ramme - vandtæt, støvtæt, stødsikker
Icon-8
Støjreducerende mikrofon

Samtale

Applikation “Samtale” muliggør hurtig og effektiv kommunikation mellem to mennesker der taler forskellige sprog. Du eller din samtalepartner skal bare trykke på flaget, der svarer det relevante sprog og starte samtalen. Det er meget nemt! Derudover giver applikationen dig mulighed for at gemme samtaler, redigere og vende tilbage til de sætninger, der blev brugt under samtalen.

Photo Translator

Ved hjælp af Photo Translator applikationen kan du hurtigt oversætte et menukort, informationskort, advarselsskilt eller en indlægsseddel til 40 sprog. Du behøver ikke at omskrive noget, bare tag et billede!

Photo translator

Opdateringer

Vasco Translator Solid bruger de nyeste oversættelsesmotorer, der garanterer den højeste kvalitet af oversættelser, og enhedens software forbedres regelmæssigt. Den aktuelle version af softwaren kan nemt og gratis installeres ved at vælge den relevante funktion i enhedsmenuen.

Opdateringer... updates

Sprog

Vasco Translator Solid genkender og behandler tale på mere end 50 sprog. Den nedenstående tabel viser tilgængelige funktioner for hvert sprog.

[langs_list]

Specifikation

Translator 4 dimensions
Berøringsskærm 4", IPS multi-touch 800x480 pixel
Processor Quad Core 1.3 GHz
RAM 1 GB
Kamera Frontkamera: 2 megapixel, Bagkamera: 5 megapixel
Batteri Lithium-ion: 3000mAh
USB Micro USB
Vandtæthed IP-68
Størrelse 135 x 75 x 20 mm
Vægt 230 g
Brugermanual [manual]

Forbindelse

Præcision og pålidelighed af Vasco Translator skyldes permanent internetforbindelse. Årsagen til at Vasco Translator Solid 4” oversætter med en nøjagtighed på 96%, er fordi den fungerer med seks forskellige online oversættelsesmotorer. Disse oversættelsesmotorer er forbundet til vores server i Tyskland for at levere øjeblikkelig og datasikker oversættelse, så i modsætning til andre elektroniske oversættere, der kun bruger en oversættelsesmotor, tilbyder Vasco både hurtige og sikre oversættelser. Takket være det indbyggede internationale SIM-kort vil du ikke følge at enheden fungerer i online tilstand. Bekvemmeligheden og præcisionen af denne løsning gør en rejse til udlandet endnu nemmere og samtaler med udlændinge let og behageligt.

Du kan til enhver tid fylde din konto op på vasco-sim.com.

Enheden er nem at bruge og kræver ingen konfiguration eller teknisk viden. Du kan bruge den straks efter opstarten. Kortet herunder viser lande hvor Vasco Translator Solid 4" kan anvendes.

[map_translator]

Ekstra funktioner

 • valutakonverter
 • ‎lommeregner
 • enhedskonverter
 • kamera

Sættet inkluderer

 • elektronisk oversætter Vasco Translator Solid 4”
 • oplader
 • USB-kabel
 • brugermanualen på engelsk

Fortæl andre, hvad du synes om dette produkt

star_border star_border star_border star_border star_border